Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگران آلمانی با بررسی محاسبات یک ابررایانه قوی دریافتند که چندین داروی هپاتیت، توانایی سرکوب کروناویروس را نیز دارند.

به گزارش ایسنا و به نقل از وب سایت رسمی دانشگاه یوهانس گوتنبرگ، پژوهشگران "دانشگاه یوهانس گوتنبرگ"(JGU) آلمان، طی محاسبات گسترده‌ای که با استفاده از ابررایانه موسوم به "MOGON II" انجام داده‌اند متوجه شدند که چندین دارو که برای درمان هپاتیت سی به کار می‌روند، می‌توانند برای درمان کووید-۱۹ نیز به کار بروند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابررایانه MOGON II، یکی از قوی‌ترین رایانه‌های جهان است که توسط پژوهشگران دانشگاه یوهانس گوتنبرگ و موسسه هلمهولتس در ماینتس آلمان اداره می‌شود. پژوهشگران با کمک این ابررایانه، روشی را شبیه‌سازی کرده‌اند که فهرست حدود ۴۲ هزار ماده متفاوت را که به پروتئین‌های کووید- ۱۹ متصل می‌شوند و نفوذ ویروس را در بدن انسان سرکوب می‌کنند، ارائه می‌دهد.

پروفسور "توماس افرث"(Thomas Efferth)، نویسنده ارشد این پژوهش گفت: این روش شبیه‌سازی رایانه‌ای که سال‌هاست مورد استفاده قرار می‌گیرد، عملکرد سریعی دارد و کم‌هزینه‌تر از بررسی‌های آزمایشگاهی است. تا جایی که من می‌دانم ما نخستین پژوهشگرانی بودیم که این روش را برای کووید- ۱۹ به کار بردیم. خبر خوب این است که ما دریافتیم شمار زیادی از داروهای هپاتیت سی می‌توانند گزینه‌های درمانی خوبی برای کووید- ۱۹ باشند.

پژوهشگران با استفاده از ابررایانه MOGON II، بیش از ۳۰ میلیارد محاسبه را طی دو ماه انجام دادند و دریافتند که ترکیبات موجود در چهار داروی هپاتیت سی می‌توانند به کروناویروس متصل شوند و از بروز عفونت پیشگیری کنند. داروهای معرفی شده، "سیمپرویر"(Simeprevir)، "پاریتاپرویر"(Paritaprevir)، "گرازوپرویر"(Grazoprevir) و "ولپاتاسویر"(Velpatasvir) هستند.

افرث ادامه داد: نتایج به دست آمده، این ایده را تایید می‌کنند که کروناویروس و ویروس عامل هپاتیت سی هر دو از نوع ویروسهای آر.ان.ای تک شاخه ای هستند.

این محققان همچنین گفتند، نوعی ماده بدست آمده از گیاه ژاپنی لنیکرا جاپنیکا که از گذشته تاکنون در آسیا علیه بیماریهای زیادی مورد استفاده قرار گرفته، میتواند یک داروی احتمالی دیگر علیه سارس-کوو-۲(ویروس عامل کووید-۱۹) باشد. محققان گفتند، اما نتایج پژوهش آنها باید هنوز طی بررسی‌های آزمایشگاهی و بالینی مورد ارزیابی قرار بگیرند.

این پژوهش، در وب‌سایت "سازمان سلامت جهانی"(WHO) به چاپ رسید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس کووید 19 هپاتيت ابررايانه کرونا در جهان هپاتیت سی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۰۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌

حسین امامیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تزریق این واکسن در برنامه جاری ایمن سازی کودکان است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسکن افزود: اصل پیشگیری در بیماری‌های عفونی بسیار مهم‌تر از درمان است و تزریق این واکسن سبب کاهش بار جهانی بیماری‌های ناشی از عفونت‌های پنوموکوکی می‌شود.

وی با بیان اینکه باکتری پنوموکوک مهمترین عامل عفونت های مهاجم باکتریال در کودکان محسوب می شود، گفت: این بیماری طیف وسیعی از عفونت ها را شامل مننژیت، عفونت باکتریال تب دار، عفونت گوش میانی، سینوزیت، ذات الریه، عفونت ملتحمه چشم، عفونت در بافتهای نرم حفره چشم، عفونت در لایه های داخلی و دریچه های قلبی، التهاب استخوان و مغزاستخوان، عفونت پرده های محافظ قلب، عفونت یا التهاب وخیم قسمتی از صفاق، تورم والتهاب مفاصل، عفونت های بافت نرم و عفونت خونی را موجب می شود.

وی گفت: تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه جاری ایمن سازی سبب ارتقاء سلامت کودکان می‌شود.

امامیان زمان تزریق این واکسن را در ۲ ماهگی، ۴ ماهگی و ۱۲ ماهگی و همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی اعلام کرد.

کد خبر 6093414

دیگر خبرها

  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان
  • برخورد قاطع با مداخله‌گر طب سنتی در نیشابور
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان
  • کشف داروی جدید برای درمان بیماری MS (فیلم)
  • مغز انسان شبیه‌سازی شد
  • مغز انسان به شکلی بی‌نظیر شبیه‌سازی شد
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • حمایت انجمن‌های تخصصی از کنگره کنسرژنومیکس
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌